Bestilling og forespørgsler

Udfyld forespørgsel, som du finder herunder eller længere nede på siden, så udførligt som muligt, og klik derefter på SEND. Du hører fra os, så snart vi har undersøgt mulighederne og fundet den bedste løsning til dig. Dette sker ved at vi sender dig en kontrakt. For at beholde din reservation skal kontrakten godkendes indenfor fristen som er angivet i kontrakten.

Godkendelser, ændringer og afbestilling

Alle godkendelser, ændringer eller afbestilling bedes meddelt på mail  kontakt@moedecenter.dk

For frister og yderligere information, se venligst vore generelle betingelser.

Find os

Brug GPS, indtast “Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C”. Når du står på adressen foran en stor, hvid villa, finder du vores hovedindgang ved at følge smøgen til højre for villaen og gå til venstre bag bygningen. Gå efter ”Indgang A”. Vi bor kun 10 minutters gang fra bus og togstationen og med den placering, er det oplagt at benytte offentlig transport til Odense. Se mere på rejseplanen. Tager du bilen, kan du med fordel benytte app’en Odense Rundt eller via odenserundt.dk for at få trafikinfo, undgå vejarbejde mv. Du finder bykort og intro nederst på vores hjemmeside.

Parkering

Du finder 38 gratis parkeringspladser rundt om vores hus og disse er selvfølgelig til vores gæster. Der ud over kan du parkere lige overfor os – hos et indkøbscenter – og parkeringen dér er gratis og uden tidsbegrænsning. Hold dog gerne modsat centrets indgang, af hensyn til centrets kunder. Du skal ikke bruge P-tilladelse for at holde hos os eller hos indkøbscentret. Samkørsel er en rigtig god ide, så tjek evt. om en kollega eller andre skal samme vej. Kommer du på cykel, er du garanteret en plads på vores cykelparkering.

Overnatning

Skal du overnatte i forbindelse med dit besøg hos Mødecenter Odense, ligger der flere hoteller i umiddelbar nærhed af vores hus.

Tættest på ligger Hotel Cabinn. Hotellets adresse er Øster Stationsvej 7-9, 5000 Odense C og ligger knap 10 minutters gang fra os. Du skal bestille direkte ved hotellet på telefon 63145700. Når du bestiller skal du sige at du skal til et arrangement hos Mødecenter Odense, og du vil så få en god rabat.

City Hotel Odense, H. C. Andersen Hotel og Hotel Odeon er andre hoteller som du finder i umiddelbar nærhed af os (maksimalt 15 min. gang fra vores hus). For booking af værelser kontakt hotellerne direkte.

Kontakt

Du er også velkommen til at skrive til os på
Kontakt@moedecenter.dk