Bæredygtighed


Svanemærket

Hos Mødecenter Odense ønsker vi at tage ansvar for miljøet, og arbejder løbende på at sænke vores miljøbelastning.

Vi er Danmarks første dagskonferencecenter som er Svanemærket, og arbejder løbende for at sikre mindst mulig belastning af miljøet.

Vi inddrager også vore gæster i at sikre en minimal belastning af miljøet, og ønskerat gøre det nemt for dem at deltage i tiltagene.

Vi vælger til enhver tid leverandører og samarbejdspartnere som også tager ansvar, og gerne leverandører som også er Svanemærket eller tilbyder Svanemærkede produkter.

Fakta om svanemærket

Svanemærket gør det enkelt for forbrugere, virksomheder og det offentlige at bidrage til den grønne omstilling. Det er en af verdens skrappeste miljøcertificeringer – og kun produkter og serviceydelser, som opfylder ambitiøse miljøkrav, kan opnå Svanemærket.

Svanemærket er holistisk. Det betyder, at det ser på alle relevante miljøparametre i hele produktets livscyklus; fra råvarer, produktion og brug til genbrug, recirkulering og affald. På den måde fremmer Svanemærket cirkulær økonomi, effektiv brug af ressourcer og biodiversitet – og reducerer klimabelastningen og brugen af skadelige kemikalier.

Svanemærket er det officielle nordiske miljømærke – og det mest kendte miljømærke i Norden. Det er en troværdig og uafhængig tredjepartscertificering, som giver virksomheder dokumentation på, at deres produkter er blandt de miljømæssigt bedste

Det økologiske spisemærke

Mødecenter Odense har det økologisk bronzemærke, hvilket betyder at vi anvender mellem 30 – 60 % økologiske varer i vores restaurant. Vi ønsker så vidt muligt at anvende økologiske råvarer, men hvor dette ikke er muligt går vi efter lokalt producerede råvarer.


Oplad din elbil

Når du besøger os har du mulighed for at oplade din bil. Du skal blot henvende dig i receptionen ved ankomst, og så hjælper vi dig videre