Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

The Chicago Jim 3 feat. the one and only Kongo

februar 24 . 20:00

Mulighed for tilkøb af ølsmagning i samarbejde med CaViThe med dertilhørende snacks for 120 kr. per person. Ølsmagningen starter kl. 18:30.

The Chicago Jim 3, tre eller trio alt efter smag, består af amerikanske Chicago Jim Greene, guitar og vocal, engelske Mandolin Mick Draycott, mandolin og elektrisk guitar, og fynske Dennis Kongo Kongstad på washboard. De tre huserer normalt i det sydlige Spanien hvor de mange derboende englændere elsker deres festlige udgaver af 4 årtiers amerikanske, engelske og irske rock og folk numre. Den utraditionelle instrumentsammensætning hvor Mandolin Mick skifter mellem mandolin og el-guitar, og med washboardet som rytmisk baggrund giver trioen nogle helt egne musikalske udtryk. Men samtidigt vil de fleste numre være genkendelige for musikelskere. Chicago Jim, hvis søster i øvrigt har boet i Danmark i en årrække, ynder mellem numrene at kommunikere med publikum om stort og småt.

Start aftenen med en lækker ølsmagning som arrangeres i samarbejde med CaViThe. Til smagningen serveres der lidt lækre snacks. Ølsmagningen tilkøbes ifm. koncertbilletten. Arrangementet er støttet af Odense Kommune Kulturkontakten Odense Kommune – Odense Musikudvalg og Statens Kunstfond – Projektstøtteudvalget for Musik.

Billetter købes her

Kulturforeningen Grønkul

Mødecenter Odense

Buchwaldsgade 48
Odense, 5000
+ Google Maps
66 14 11 11
Se Sted hjemmeside