Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Shades Of Blue m/ Uffe Steen

september 2 . 20:00

”Sublimt sammentømret, teknisk suverænt og med et musikalsk overskud af uanede højder.” Sådan lød motivationen, da Shades of Blue ved Danish Music Awards Blues i 2018 indkasserede prisen som årets bedste livenavn. Aarhus-bandet, der har været et flagskib på den danske bluesscene i mere end 30 år, har gennem årene givet et utal af koncerter på scener i ind- og udland og opbygget et trofast publikum, der tæller fans i alle aldre.

Koncerterne er det levende bevis på, at Shades of Blue placerer sig i en kategori for sig. Som det lyder i en anmeldelse i forbindelse med Aarhus Jazz Festival: ”James Loveless synger med en ubesværet sjælfuldhed, fylde og timing, der er de færreste beskåret. Uffe Steen optræder opfindsomt og virtuost med den jazzede tilgang, der gør hans bluesspil ulig alle andres på den danske scene. Og Morten Brauner og Claus Daugaard er måske den bedste rytmesektion i dansk blues med deres klippefaste, altid veloplagte og melodiske spil og gode kontakt til solisterne.” (Bluesnews)

Shades of Blue’s helt særlige nerve og autenticitet er mere end intakt her godt tre årtier efter, at bandet spillede sin første koncert. James Loveless’ stilsikre originalnumre med iørefaldende hook-lines er et stærkt og ægte bud på en respektfuld nytolkning af bluesen. Sangene giver gruppen et ekstra dynamisk gear og frirum til at ’lege’ ved koncerterne. Udover egne numre tager Shades of Blue også bluesklassikere fra mestre som Muddy Waters og Howlin’ Wolf under kærlig behandling.

Arrangementet er støttet af Odense Kommune Kulturkontakten Odense Kommune – Odense Musikudvalg og Statens Kunstfond – Projektstøtteudvalget for Musik.

Mødecenter Odense

Buchwaldsgade 48
Odense, 5000
+ Google Maps
66 14 11 11
Se Sted hjemmeside