Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

I dag

Jan Olsen Quartet

Mødecenter Odense Buchwaldsgade 48, Odense

Jan Olsen er en efterhånden velkendt, lokal pianist og sanger/sangskriver. Jan er besiddelse af en stor original stemme og hans sangskrivning lægger sig op af stjerner som Cohen, Waits og Cave.

Jan Olsen er netop nu aktuel med det anmelderroste album ”Spirit Chant”, der er hans andet LP-udspil i eget navn. Med Jan Olsen Quartet leverer han en fængende og varieret koncertoplevelse. Musikerne er et håndplukket hold af dygtige og erfarne folk fra den danske rock & folk-scenes øverste hylder: Peter Sund (guitar & vokal), Trine Lunau (vokal, harmonika & klaver) og Peter Dombernowsky (percussion, trommer).

Køb billet her

Julefrokost med Johnny Madsen Jam

Mødecenter Odense Buchwaldsgade 48, Odense

Johnny Madsen Jam har i over 10 år oparbejdet et renommé som et solidt alternativ til den ægte vare. De spiller mere end 60 koncerter om året over det meste af landet til festivaler, by- og havnefester og både små og store indendørs events. Deres show er, mere end nogensinde, en hyldest til en ægte, vestjysk rock’n’roller. Gennem årene har bandet arbejdet hårdt med de virkemidler som publikum sætter pris på, og den suveræne rytmegruppe spænder et solidt fundament ud under en troværdig vokal – og der er plads til anekdoter mellem alle de klassiske Johnny Madsen sange! Bandets repertoire tæller selvfølgelig alle Johnny Madsens hits! køb billet her

HP Lange Big Gumb

Mødecenter Odense Buchwaldsgade 48, Odense

HP lange har været på blues/folk scenen i mere end 30 år. Han har modtaget de priser der er på den danske blues scene og hans udgivelser har været nomineret til et væld af DMA’er – tre har taget prisen. ”I feel fine” fra 2019 har netop modtaget en DMA og HP Lange Big Gumbo var desuden nomineret til Blues live prisen.
Billetter købes her

Grarup Allstars feat. Uffe Steen & Niels Mathiasen

Mødecenter Odense Buchwaldsgade 48, Odense

Med Årets Live pris i kategorien DMA Blues, cementerede Garup Allstars sin position som et af Danmarks absolut bedste live-bands, også udenfor blues-genren. Et foreløbigt højdepunkt for orkestret, som vader i superlativer og fantastiske anmeldelser.
Billetter købes her

The Chicago Jim 3 feat. the one and only Kongo

Mødecenter Odense Buchwaldsgade 48, Odense

The Chicago Jim 3, tre eller trio alt efter smag, består af amerikanske Chicago Jim Greene, guitar og vocal, engelske Mandolin Mick Draycott, mandolin og elektrisk guitar, og fynske Dennis Kongo Kongstad på washboard. De tre huserer normalt i det sydlige Spanien hvor de mange derboende englændere elsker deres festlige udgaver af 4 årtiers amerikanske, engelske og irske rock og folk numre.
Billetter købes her