Views Navigation

Begivenhed Views Navigation

I dag

Bøje & Ewald

Mødecenter Odense Buchwaldsgade 48, Odense

Bøje & Ewald, begge kendt fra Evil Sons of the Blues, præsenterer spritnye hjemmelavede kompositioner på dansk og engelsk. Teksterne tager udgangspunkt i så forskellige emner som skatteunddragelse, kærlighed, rejseoplevelser, ny teknologi, sygdom og død…alt sammen sat ind i en personlig, humoristisk og filosofisk sammenhæng. Bøje & Ewald viderefører traditionen fra den store bluessangbog, som her finder nye former og fortolkninger.

Køb billet her

Kenn Lending Bluesband – 40 års jubilæumsturné

Mødecenter Odense Buchwaldsgade 48, Odense

Kenn Lending Blues Band, der ofte er blevet omtalt som et af landets mest originale blues orkestre, har her i 2020 eksisteret i 40 forrygende år. 11 albums er det blevet til i bandets eget regi, plus 9 albums sammen med store amerikanske kunstnere som, Champion Jack Dupree, Memphis Slim, Mickey Baker, Louisiana Red, Luther Allison og Lillian Boutté. Men især alle bandets egne albums er båret af Kenn Lendings umiskendelige guitarsound og alsidige stil, samt de medvirkende musikeres indlevende virtuositet.

Køb billet her

Back On The Horse

Back on the Horse blander Country, Blue Grass og Americana med moderne hits – på en meget original måde som ikke findes mage til på den danske musikscene. De åbner den store amerikanske sangbog og byder på et fornemt udvalg af slidstærke sange. Sangene bliver krydret med sjove historier, introduktioner – og flerstemmig sang.

Køb billet her