Views Navigation

Begivenhed Views Navigation

I dag

Kenn Lending Bluesband – 40 års jubilæumsturné

Mødecenter Odense Buchwaldsgade 48, Odense

Kenn Lending Blues Band, der ofte er blevet omtalt som et af landets mest originale blues orkestre, har her i 2020 eksisteret i 40 forrygende år. 11 albums er det blevet til i bandets eget regi, plus 9 albums sammen med store amerikanske kunstnere som, Champion Jack Dupree, Memphis Slim, Mickey Baker, Louisiana Red, Luther Allison og Lillian Boutté. Men især alle bandets egne albums er båret af Kenn Lendings umiskendelige guitarsound og alsidige stil, samt de medvirkende musikeres indlevende virtuositet.

Køb billet her

Back On The Horse

Back on the Horse blander Country, Blue Grass og Americana med moderne hits – på en meget original måde som ikke findes mage til på den danske musikscene. De åbner den store amerikanske sangbog og byder på et fornemt udvalg af slidstærke sange. Sangene bliver krydret med sjove historier, introduktioner – og flerstemmig sang.

Køb billet her

Crazy Ivans feat. Søren Rislund, Mik Schack, Ivan Sand & Olav Poulsen

Mødecenter Odense Buchwaldsgade 48, Odense

På den hjemlige klubscene kan vi topfornøje os ved en ny konstellation, som tager udgangspunkt i dét, det hele handler om: Glæden ved at spille god musik! Musikerne, der kan trække på en samlet musikalsk erfaring på knap 200 år, er håndplukket over det ganske land. Fra Aalborg kommer OLAV POULSEN, der gennem den seneste snes år har høstet stor anerkendelse som en af landets allerbedste slideguitarister. I Rønde finder vi den mest solide og utrættelige rytmeguitarist ever: IVAN SAND, der bl. a. har taget inspirationen fra Neil Young til egne nye højder. I Borup på Midtsjælland residerer ordekvilibristen og mundharpespilleren SØREN RISLUND, som vel nok vel mest kendt for sit 40 årige humoristiske samarbejde med Jan Monrad. MIK SCHACK fra Utterslev Mose favner vidt: Fra kødgryder i TV over et stort tegnetalent til en af landets bedste vaskebrætspillere. Mik tog fingerbøllene på i midt-70erne, og begyndte at spille med bl. a. Monrad & Rislund.

Køb billet her

Tom Donovan (IRL)

Mødecenter Odense Buchwaldsgade 48, Odense

Tom Donovan er en ægte irsk troubadour. Han er en mesterlig entertainer, der som få forener egne sange og traditionelle irske ballader med sine underholdende historier i et show fyldt med ægte irsk stemning og masser af humor. Tom Donovan bliver altid mødt med stor entusiasme og begejstring. Hans kraftige stemme og dynamiske guitarspil kan hamle op med hvad som helst! Tom har i de sidste 17 år har boet i Danmark, og i 32 år har han været professionel musiker. Han startede ud i hjembyen, Dublin, og har siden optrådt over hele Europa med sit kæmpe repertoire af nye og traditionelle irske folkesange.

Køb billet her

Big Joe Louis & His Blues Kings (UK)

Mødecenter Odense Buchwaldsgade 48, Odense

Big Joe Louis & His Blues Kings er et af de mest tighte og erfarne engelske blues bands og en garant for en virkelig god liveoplevelse. De debuterede helt tilbage i 92 med et album produceret af det engelske bluesikon Mike Vernon (Fleetwood Mac, Chicken Shack o.m.a.).

Køb billet her