Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

I dag

Latest Past Begivenheder

Full Moon Fewer inkl. julefrokost

Mødecenter Odense Buchwaldsgade 48, Odense

Energi, højt humør og god situationsfornemmelse er nogle af Full Moon Fevers vigtigste kendetegn. Full Moon Fever spiller hovedsageligt pop og rock hits fra 1954, og frem til nu. De graver efter guld i pop og rockhistorien. Så der er meget at vælge imellem. De kriterier vi vælger sange efter er: Gode melodier og dansable rytmer. Det må meget gerne være kendte sange fra verdens hitlister. Full Moon Fever består af Jesper Hempler sang og guitar, Klaus Karby – trommer, Svend Broholm – bas og Mikkel Grue Nielsen – guitar.

Køb billet her

The Cornbread Project (Aflyst)

Mødecenter Odense Buchwaldsgade 48, Odense

The Cornbread Project fører genren ind i det 21. århundrede med deres nyskabende blues, hvor de bruger samples og frygtløst vender flere af blues-klassikerne på hovedet! Bandet er anført af produktionsduoen Laust Krudtmejer og Peter Nande, og inkluderer desuden top sangerne Sahra da Silva og irske Richard Farrell, super guitaristen Niclas Kure samt den rytme stærke trommeslager Marco Diallo. Dette er et af tidens absolutte mest spændende blues bands med tre vokalister, et fantastisk band samt et super godt og varieret show.

Køb billet her

Jan Olsen & The Bottletower Band

Mødecenter Odense Buchwaldsgade 48, Odense

Jan Olsen er en efterhånden velkendt, lokal pianist og sanger/sangskriver. Jan er besiddelse af en stor original stemme og hans sangskrivning lægger sig op af stjerner som Cohen, Waits og Cave.

Køb billet her