Views Navigation

Begivenhed Views Navigation

I dag

Crazy Ivans feat. Søren Rislund, Mik Schack, Ivan Sand & Olav Poulsen

Mødecenter Odense Buchwaldsgade 48, Odense

På den hjemlige klubscene kan vi topfornøje os ved en ny konstellation, som tager udgangspunkt i dét, det hele handler om: Glæden ved at spille god musik! Musikerne, der kan trække på en samlet musikalsk erfaring på knap 200 år, er håndplukket over det ganske land. Fra Aalborg kommer OLAV POULSEN, der gennem den seneste snes år har høstet stor anerkendelse som en af landets allerbedste slideguitarister. I Rønde finder vi den mest solide og utrættelige rytmeguitarist ever: IVAN SAND, der bl. a. har taget inspirationen fra Neil Young til egne nye højder. I Borup på Midtsjælland residerer ordekvilibristen og mundharpespilleren SØREN RISLUND, som vel nok vel mest kendt for sit 40 årige humoristiske samarbejde med Jan Monrad. MIK SCHACK fra Utterslev Mose favner vidt: Fra kødgryder i TV over et stort tegnetalent til en af landets bedste vaskebrætspillere. Mik tog fingerbøllene på i midt-70erne, og begyndte at spille med bl. a. Monrad & Rislund.

Køb billet her

Tom Donovan (IRL)

Mødecenter Odense Buchwaldsgade 48, Odense

Tom Donovan er en ægte irsk troubadour. Han er en mesterlig entertainer, der som få forener egne sange og traditionelle irske ballader med sine underholdende historier i et show fyldt med ægte irsk stemning og masser af humor. Tom Donovan bliver altid mødt med stor entusiasme og begejstring. Hans kraftige stemme og dynamiske guitarspil kan hamle op med hvad som helst! Tom har i de sidste 17 år har boet i Danmark, og i 32 år har han været professionel musiker. Han startede ud i hjembyen, Dublin, og har siden optrådt over hele Europa med sit kæmpe repertoire af nye og traditionelle irske folkesange.

Køb billet her

Julefrokost med Johnny Madsen Jam

Mødecenter Odense Buchwaldsgade 48, Odense

Johnny Madsen Jam har gennem snart 10 år oparbejdet et renommé som et solidt alternativ til den ægte vare. De spiller mere end 60 koncerter om året over det meste af landet til festivaler, by- og havnefester og både små og store indendørs events. Deres show er, mere end nogensinde, en hyldest til en ægte, vestjysk rock’n’roller. Gennem årene har bandet arbejdet hårdt med de virkemidler som publikum sætter pris på, og den suveræne rytmegruppe spænder et solidt fundament ud under en troværdig vokal – og der er plads til anekdoter mellem alle de klassiske Johnny Madsen sange! Bandets repertoire tæller selvfølgelig alle Johnny Madsens hits!

Køb billet her