Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Julefrokost med Johnny Madsen Jam

december 3 . 18:00

Vi starten aftenen med en lækker julefrokost serveret som buffet, og efterfølgende går Johnny Madsen Jam på scenen og spiller de største Johnny Madsen Hits.

Menuen serveres kl. 18:00 og består af følgende lækre retter:

Røget hellefisk med granatæblevinagrette og rugbrødsknas

Kokkens favoritsild med kapers

½ æg med mayonnaise og rejer

Ribbensteg

Lun rødkål

Grønkålssalat med æbler og nødder

And med brunede kartofler og andesauce

Lun leverpostej med bacon, svampe og surt

Rugbrød og smør

Osteanretning med dadler og sylterier

Hjemmebagt brød og kiks

Ris a la mande med lun kirsebærsauce

I vil komme til at sidde sammen, hvis I har købt billetterne samlet. Har I købt billetter hver for sig, så send os en mail inkl. hvilket billetnumre som I ønsker skal sidde sammen, og så sørger vi for det.

Johnny Madsen Jam går på scenen kl. 20:00.

Johnny Madsen Jam har i over 10 år oparbejdet et renommé som et solidt alternativ til den ægte vare. De spiller mere end 60 koncerter om året over det meste af landet til festivaler, by- og havnefester og både små og store indendørs events. Deres show er, mere end nogensinde, en hyldest til en ægte, vestjysk rock’n’roller. Gennem årene har bandet arbejdet hårdt med de virkemidler som publikum sætter pris på, og den suveræne rytmegruppe spænder et solidt fundament ud under en troværdig vokal – og der er plads til anekdoter mellem alle de klassiske Johnny Madsen sange! Bandets repertoire tæller selvfølgelig alle Johnny Madsens hits!

Johnny Madsen har udtalt ”Tak fordi I vil spille mine sange” – check deres hjemmeside for flere testemonials. Johnny Madsen Jam består af: Mogens Mortensen, guitar og kor, Mikael Bundgaard på trommer og kor og Jesper Nordam på bas og kor.

Arrangementet er støttet af Odense Kommune Kulturkontakten Odense Kommune – Odense Musikudvalg og Statens Kunstfond – Projektstøtteudvalget for Musik.

Mødecenter Odense

Buchwaldsgade 48
Odense, 5000
+ Google Maps
66 14 11 11
Se Sted hjemmeside