Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Ian Siegal (UK) & The Blues Overdrive

april 1 Hele dagen

Internationalt prisvindende The Blues Overdrive er stolte af at kunne præsentere et af Englands største bluesnavne i nyere tid Ian Siegal.

Ian Siegal er Storbritanniens mest prisbelønnede blues og roots musiker og har skabt sig et headlinernavn både i hjemlandet og i Europa. I mere end et kvart århundrede har hans mission været den samme: at skrive sange der er ægte og give koncerter der giver genklang. Med en unik sound og sjælden timing og sin rå aura, betragtes han af mange for at være den mest overbevisende britiske bluesartist siden 60’ernes store navne. Ian Siegal har indspillet med amerikanske kunstnere som North Mississippi Allstars, Alvin Youngblood Hart og Cedric Burnside og er en ”True to the Grit” bluessanger og guitarist lidt i stil med John Hammond, Jr..

The Blues Overdrive som denne aften agerer som backing band, har etableret sig stærkt på den internationale bluesscene og har flere gange stødt på Ian Siegal i forbindelse med festival optrædener rundt om i Europa. Det har nu udmøntet sig i et spændende samarbejde. The Blues Overdrive består af Martin Olsen på vokal og guitar, ”Brother” Thomas Birck på bas, Louisian Boltner på trommer og Andreas Andersen på leadguitar Arrangementet er støttet af Odense Kommune Kulturkontakten Odense Kommune – Odense Musikudvalg og Statens Kunstfond – Projektstøtteudvalget for Musik.

Billetter købes her

Kulturforeningen Grønkul

Mødecenter Odense

Buchwaldsgade 48
Odense, 5000
+ Google Maps
66 14 11 11
Se Sted hjemmeside