Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Big Creek Slim release-koncert – solo og med band (special guest Lene Strøyer)

12. juni 2021 . 20:00 22:30

Skibhus 17:48/ Mødecenter Odense, lørdag d. 12. juni 2021 kl. 20.00: Big Creek Slim release-koncert – solo og med band (special guest Lene Strøyer), entre kr. 140,- . (Arr.: Kulturforeningen Grønkul i samarbejde med Mødecenter Odense og Skibhusforum).

Grønkul er tilbage efter tornerosesøvnen med en enkelt koncert inden sommerferien. Vi præsenterer intet mindre end Danmarks bedste bluessanger – den i særklasse originale Big Creek Slim (Marc Koldkjær Rune), der netop har udsendt to album: Migration Blues og Twenty-Twenty Blues, som indeholder 27 originale numre. Første sæt (20.00 – 20.45) er en releasekoncert, hvor han præsenter sit nye materiale. Andet sæt (21.00 – 22.15) er med fuldt band, hvor Big Creek Slim ovenikøbet får selskab af en af Danmarks bedste bluessangerinder, Lene Strøyer. Bandet består af den virtuose guitarist Kasper “Lefty” Vegebjerg. Rytmegruppen er den groovy og swingende bassist, Jakob Kortbæk og den finske trommeslager Mikko Peltola. På klaver og orgel har vi den unge talentfulde kapelmester Chris Copen. Alt i alt en aften med en fuldfed bluesoplevelse med toppen af dansk blues. Dørene åbner 19.30 og vi følger de gældende coronarestriktioner.

Big Creek Slim fremstår som lidt af et mysterium. Han taler blues-sproget så flydende og autentisk, at hans danske opvækst virker helt forrykt. Visse musikere er gode til at lade som om, men Big Creek Slims fortolkning af blues er så præcis og personlig, at den er hinsides attitude og teknik. Han fremfører sine sange med en urkraft, der kan tage pusten fra de fleste.

Køb billet her

Mødecenter Odense

66 14 11 11

View Arrangør Website

Skibhusforum

Mødecenter Odense

Buchwaldsgade 48
Odense, 5000
+ Google Maps
66 14 11 11
View Sted Website