Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

I dag

Absolute Abba inklusiv spisning

Mødecenter Odense Buchwaldsgade 48, Odense

ABSOLUTE ABBA er Danmarks nye ABBA-band. De tager publikum med tilbage på en forunderlig rejse gennem de mange årtier, hvor ABBA har leveret musik til os alle sammen. Med stor musikalsk respekt for de velkomponerede numre, fortolkes de med ABSOLUTE ABBA, så ingen kan være i tvivl om, hvorfor ABBAs numre stadig holder i dag!

Billetter købes her

Ian Siegal (UK) & The Blues Overdrive

Mødecenter Odense Buchwaldsgade 48, Odense

Internationalt prisvindende The Blues Overdrive er stolte af at kunne præsentere et af Englands største bluesnavne i nyere tid Ian Siegal.

Ian Siegal er Storbritanniens mest prisbelønnede blues og roots musiker og har skabt sig et headlinernavn både i hjemlandet og i Europa. I mere end et kvart århundrede har hans mission været den samme: at skrive sange der er ægte og give koncerter der giver genklang. Med en unik sound og sjælden timing og sin rå aura, betragtes han af mange for at være den mest overbevisende britiske bluesartist siden 60'ernes store navne. Ian Siegal har indspillet med amerikanske kunstnere som North Mississippi Allstars, Alvin Youngblood Hart og Cedric Burnside og er en ”True to the Grit” bluessanger og guitarist lidt i stil med John Hammond, Jr.

Billetter købes her

Odense Classic Rock 2023

Mødecenter Odense Buchwaldsgade 48, Odense

Tresser-drengene har for længst gjort det med arrangementet Rock Med Rynker. Nu er det en lang række af de mest populære lokale musikere og rockbands fra rockens storhedsperiode i halvfjerdserne og firserne, der er klar til en tur mere på scenen til Odense Classic Rock.

Bestil biletter her

Ole Frimer Band m/ Per Chr. Fros

Mødecenter Odense Buchwaldsgade 48, Odense

Sidste år havde vi premiere på dette unikke samarbejde mellem to af Danmarks i særklasse bedste guitarister. Vi fik en forrygende aften med masser af heftige og overbevisende guitarsoli. Vi får mulighed for at gentage begivenheden igen i år på en af de få koncerter, kalenderen i år tillader.

Billetter købes her