Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

I dag

Blues Jamboree

Mødecenter Odense Buchwaldsgade 48, Odense

Oplev en aften sammen med nogle af Skandinaviens bedste bluesmusikere, hvor der er god plads til røverhistorier, improvisationer og spontane smutveje. Blues og roots uden filter med nogle af Danmarks bedste musikere inden for genren. Spontant, råt og upoleret - forvent musikalske overraskelser, og mesterlig blues, spillet med virtuositet og hjerte, når de disker op med deres roots blues'n boogie, gospel & rag.

Køb billet her

Big Joe Louis & His Blues Kings (UK)

Mødecenter Odense Buchwaldsgade 48, Odense

Big Joe Louis & His Blues Kings er et af de mest tighte og erfarne engelske blues bands og en garant for en virkelig god liveoplevelse. De debuterede helt tilbage i 92 med et album produceret af det engelske bluesikon Mike Vernon (Fleetwood Mac, Chicken Shack o.m.a.) . De spiller en uimodståelig blanding af Chicago-blues fra 50’erne og 60’erne blandet med et stænk af jumpblues fra 40’erne og 50’erne. Se frem til en uimodståelig liveoplevelse.

Køb billet her

Paul Banks & Musikorkestret

Mødecenter Odense Buchwaldsgade 48, Odense

Paul Banks samlede holdet helt tilbage i midten af 70′erne. Oprindeligt bestod bandet af Jørgen Lang, mundharpe, Martin Andersen, violin og Michael Friis, bas. I 1980 overtog Hugo Rasmussen bassen. I 1981 flyttede Paul Banks tilbage til USA i et års tid, og da han vendte hjem til Danmark medvirkede bandet i et program i tv, hvor Ole Fick døbte dem Paul Banks & Musikorkestret.

Køb billet her

Jan Olsen & The Bottletower Band + support

Mødecenter Odense Buchwaldsgade 48, Odense

Jan Olsen er en efterhånden velkendt, lokal pianist og sanger/sangskriver. Jan er besiddelse af en stor original stemme og hans sangskrivning lægger sig op af stjerner som Cohen, Waits og Cave.

Køb billet her

The Cornbread Project

Mødecenter Odense Buchwaldsgade 48, Odense

The Cornbread Project fører genren ind i det 21. århundrede med deres nyskabende blues, hvor de bruger samples og frygtløst vender flere af blues-klassikerne på hovedet! Bandet er anført af produktionsduoen Laust Krudtmejer og Peter Nande, og inkluderer desuden top sangerne Sahra da Silva og irske Richard Farrell, super guitaristen Niclas Kure samt den rytme stærke trommeslager Marco Diallo. Dette er et af tidens absolutte mest spændende blues bands med tre vokalister, et fantastisk band samt et super godt og varieret show.

Køb billet her