Hvem udstiller på Mødecenter Odense?

Jens Kock.

Jeg er autodidakt maler og menneske, bortset fra en snedkeruddannelse for mange år siden.

De fleste billedkunstnere har en ide eller et tema, de er optagede af. Abstrakte billeder, portrætter, landskaber osv. Jeg har valgt at fravælge temaer. Livet er for spændende og varieret. Jeg maler, hvad dagen bringer.

I mange år har jeg, når jeg har haft tid til det, eksperimenteret med forskellige tegne og maleteknikker og har på den baggrund, indtil videre, valgt at male med akvarel og tusch. Som i kan se her på udstillingen, spænder jeg vidt og det jeg maler, maler jeg for det meste løst og impulsivt.

Jeg gør meget ud af, at billedet afspejler den umiddelbare oplevelse i, hvad jeg på dagen finder interessant at male.

Det vigtigste er, at jeg oplever, nyder og lærer noget nyt under processen.

Jeg håber, at i synes om mine billeder. God fornøjelse

Jens Kock
20318908

Anne Marie Johansen

Jeg har tegnet og malet lige siden jeg har kunnet holde på en blyant i hånden, og jeg har altid min skitseblok med, når jeg er på tur – senere bliver nogle af skitserne til acryl- og pastel malerier.

Min baggund er et år på kunsthøjskolen i Näsjö i Sverige, og derudover har jeg fulgt mange kurser på Svendborg kunstskole.

Jeg er medlem af kunstgruppen “TØSINGERNE” hvor vi hvert år har en weekend med åbne døre og en sommerudstilling i Troense på Tåsinge, derudover udstiller jeg i private og kommunale virksomheder.

Anne Marie Johansen
30 27 98 60
am-johansen@hotmail.com