Spørgsmål

Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål, så ring til 66 14 11 11 og vi snakker om det.

Bestilling/forespørgsel på lokaler til dit arrangement.

Udfyld forespørgsel så udførligt som muligt, så vil vi snarest undersøge vores muligheder for at tildele dig/jer det bedst mulige lokale og traktement og du hører fra os snarest når du har sendt forespørgslen.

Reservation.

Reservation sker ved at du sender en forespørgsel. Du modtager herefter en kontrakt, som du skal acceptere inden 8 dage.

Ændringer/afbestilling/rettelser

Alle godkendelser, afbestillinger eller ændringer bedes meddelt via mail kontakt@moedecenter.dk:

  • Senest 8 dage fra modtagelse af kontrakt skal vi have jeres accept af kontrakten. Hvis ikke, annulleres kontrakten automatisk.
  • 14 dage før arrangements dato kan afbestilling/annullering meddeles uden beregning. Ved afbestilling herefter faktureres der 40 % af ordren. Ved afbestilling en uge før faktureres der 80 % af ordren.

  • En uge før arrangementsdato meddeler kunden et endeligt deltagerantal, som der faktureres ud fra. Der kan tilmeldes flere deltagere frem til fire dage før.

Hvor ligger Mødecenter Odense

Det nemmeste er at finde os ved hjælp af en GPS. Indtast “Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C” og så burde den moderne teknologi hjælpe dig.

Når du står på adressen lige foran en stor hvid patricier-villa finder du vores hovedindgang ved at følge smøgen til højre for villaen, og det der vil virke som bagsiden af huset er Mødecenter Odenses indgang – vi glæder os til at modtage dig.

Eller kig på det indsatte kort – vejen er ikke lang fra banegården.

Med tog til Odense

Mødecenter Odense er beliggende 10 minutters gang fra Odense banegård, og med den placering er det naturligvis oplagt at tage toget til Odense.

Se www.dsb.dk for ankomst og afgangstider. Se også www.rejseplanen.dk

Find vej

Find vej i Odense, planlæg turen via http://apps.odense.dk eller via app’en Odense Rundt.

Parkeringsplads

Der er meget vejarbejde i Odense i øjeblikket, brug eventuelt dette link til at komme udenom det.
http://apps.odense.dk/nyeveje/

Der er mange parkeringspladser, men dog ikke ubegrænset. Vi har 38 pladser umiddelbart rundt om centeret. Der er yderligere pladser uden P-afgift 100 meter fra vores hovedindgang i forbindelse med et indkøbscenter.

Vi er placeret i centrum af en af landets største byer, så vi beder vores kunder om at have forståelse for at også andre, og ikke mindst indkøbscenterets kunder, har brug for at parkere korttids. Vi anbefaler derfor at heldagsgæster finder pladser i området. Tast f.eks. ”Henriettevej 2, Odense” på din GPS, så vil der kun være 2 minutters gang til Mødecenter Odense. Gå gennem Faktas P-plads og over Skibhustorvet, så er du der.

For lokale gæster anbefaler vi offentlige transportmidler. Bybussen holder tæt ved, og der er kun 10 minutters gang fra banegård og rutebilstation. Der er masser af plads til cykler.

For miljøets skyld er det en god ide at lave samkørsel, så check om en kollega skal samme vej som dig.
Uden for hverdage 9 – 16 og i weekenderne er der normalt ingen parkeringsproblemer.

Download PDF’er her:
Find vej
Hjælp til parkering

Glemte sager

Vi smider intet væk. Så hvis du har glemt et eller andet, ring 66 14 11 46 og forhør dig om vi har fundet det. Hvis ja, aftal tid for afhentning.

Overnatning

Mødecenter Odense ligger tæt på stationen og på flere gode overnatningsmuligheder:
Vi har en særlig god aftale hos hotel Cabinn, Øster Stationsvej 7-9, som ligger knap 10 minutters gang fra os.

Der ud over ligger følgende hoteller i gåafstand:

First Hotel Grand I Jernbanegade
Radisson Blu H. C. Andersen Hotel i Claus Bergs Gade

www.hotelhcandersen.dk
www.cabinn.com
www.amallie.dk
www.billesgade.dk