Lokaler og udstyr – Lokaletildeling afhænger af deltagerantal

Se billeder af vores lokaler: Klik her

Mødecenter Odense har en hyggelig cafe. De flest af vores lokaler grænser op til cafeen, så det er nemt at finde rundt. Lige inden for hoveddøren bliver du mødt af en velkomstskærm, der fortæller dig, hvor du finder netop din aktivitet. Ellers er vi også klar i receptionen til at hjælpe dig.

Alle lokalerne er møbleret med behagelige stole og lette borde i lyst bøg. Væggene er hvidmalede og er udsmykket med forskelligt nutidigt kunst. Spisesal og cafe har ofte udstillinger med skiftende kunstnere.lokaleoversigt-1-255x300

Standardudstyret er PC med drev til CD og DVD, projektor, lærred, White board, et enkelt lokale med touch skærm, flip over og højtaleranlæg med mikrofoner, håndholdt- og oplægsmikrofon.

Alt dette er selvfølgelig inkl. i prisen. Ingen overraskende ekstraomkostninger.

Mod betaling er vi behjælpelig med at kopiere mv.

Lokalepriser er momsfri.

Alle lokaler i stueplan er kørestolsvenlige.

Vi arbejder primært med fire bordopstillinger i de største rum – hestesko, gruppebord (brede borde) og skolebord (smalle borde) og biografopstilling. Antal personer der kan være i rummet er afhængig af hvilken bordopstilling du vælger. Tallet i den grønne cirkel er maks tal.

28
pers.

Lokale 115

Et dejligt stort og lyst lokale med plads til 28 stole. Standardopstilling er gruppeborde med plads til 7 personer ved hvert bord. Lokalet ligger i stueetagen og er handicapvenligt.

230
pers.

Lokale 142

Dette er vores største lokale. Lokalet bliver brugt til koncerter, konferencer, julefrokoster, udstillinger, messer, foredrag, møder, familiefester og meget mere. Lokale er handicapvenligt.

28
pers.

Lokale 131

Et dejligt stort og lyst lokale med plads til 28 stole. Standardopstilling er gruppeborde med plads til 7 personer ved hvert bord. Lokalet ligger i stueetagen og er handicapvenligt.

14
pers.

Lokale 132

Lyst og dejligt lokale i stueetagen. Handicapvenligt. Der er plads til 12 personer samt en oplægsholder.

Caféen

Her kan du trække dig tilbage og nyde en kop kaffe og lign.

90
pers.

Lokale 231

Et dejligt stort og lyst lokale med plads til 80 stole. Standardopstilling er gruppeborde med plads til 7 personer ved hvert bord. Der er plads til både plenum og gruppearbejde.

8
pers.

Lokale 233

Lyst og venligt lokale på 1 sal, adgang via trappe. Lokalet er velegnet til mindre møder, bestyrelsesmøder, ansættelsessamtaler og andet.

70
pers.

Lokale 236

Lyst og venligt lokale på 1 sal., adgang via trappe. Lokalet kan indrettes til både plenum og gruppearbejde.

100
pers.

Lokale 115/116

Et dejligt lyst og venligt lokale i stueetagen. Lokalet er handicapvenligt.