Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Troels Jensen, Miriam Mandipira og Thomas Puggaard-Müller

september 7

Kulturforeningen Grønkul præsenterer i samarbejde med Mødecenter Odense og Skibhusforum
intimkoncert med Troels Jensen, Miriam Mandipira og Thomas Puggaard-Müller.
Lørdag d. 7. September

KØB BILLET HER

Vi indleder sæsonen med en intim koncert med tre af de største personligheder fra den danske jazz- og bluesscene. Ingen ringere end dansk blues & roots “Grand Old Man”, Troels Jensen og Danmarks måske bedste jazz- og bluessangerinde, Miriam Mandipira. Trioen fuldendes af Jensens mangeårige partner, guitaristen Thomas Puggaard-Müller. Sammen lader de musikken spille og flyde som et velsmurt maskineri gennem en spændende blanding af bluesstandards og jazzballader, der blandt andet omfatter numre fra deres seneste album “Careless Love”, hvor alt er barberet helt ind til benet.

Troels Jensen blev med sin slideguitar i hånden spottet af den legendariske gospelsangerinde og guitarist Sister Rosetta Tharpe. Hun opfordrede ham til at gå samme vej som hende selv, hvilket han gjorde som vokalist, pianist og guitarist i The Delta Blues Band, der har været fast inventar på den europæiske og danske bluesscene i et halvt århundrede. Han har rejst, spillet og indspillet med Sunnyland Slim, Mickey Baker, Bo Diddley og Link Wray. Af danske samarbejdspartnere kan nævnes navne som CV Jørgensen, Billy Cross og H. P. Lange.

 

 

Miriam Mandipira er født og opvokset i Zimbabwe. Som barn blev hun hurtigt interesseret i musik og blev gennem familiens fjernsyn smittet af lydene fra blues, gospel, jazz og soul. Hun sang siden jazz og blues som professionel i Zimbabwe og siden resten af Afrika, før hun kom til Danmark for ti år siden. Hendes stemme bærer i sig arven fra de største sangerinder i jazz, blues og soul som Billie Holiday, Bessie Smith, Etta James og Aretha Franklin. Hun kan synge så hjertet smelter, eller man bobler over af lykke.

Guitaristen Thomas Puggaard-Müller har samarbejdet med Troels Jensen siden folk-blues duoen “Troels og Thomas”, der fra midten af tresserne kunne opleves i Tivolis Visevershus. Siden dannede de i starten af 1968 et elektrisk Chicago-style blues band, kaldet Delta Blues Band, som debuterede i det hedengange Montmatre i St. Regnegade i København. Delta Blues Band har stadig Troels og Thomas i front efter bandet blev genoplivet i 2008.

 

Priser
Koncert inklusiv buffet
315 kr. per person
Køb billetter her
Vore kokke kreerer en buffet med sæsonens råvarer.
Buffeten vil indeholde en fiskeanretning, en kødret, flere forskellige salater, ostebord samt hjemmebagt brød.
Adgang fra kl. 18.00.

Koncert
120 kr. per person
Køb billetter her
Adgang fra kl. 20.00.

Aftenens program:
18.30 Middag
20.30 Koncert 1. set
21.15 Pause
21.45 Koncert 2. set
22.30 Tak for i aften

 

Detaljer

Dato:
september 7

Arrangør

Mødecenter Odense
Telefon:
66 14 11 11
E-mail:
kontakt@moedecenter.dk
Hjemmeside:
www.Moedecenter.dk