Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

The Chicago Jim 3 Papas Jam

april 5. 17:30

Dobbeltkoncert med ”The Chicago Jim 3” fra det sydlige Spanien og det lokale Odenseanske rockband Papas. The Chicago Jim 3, tre eller trio alt efter smag, består af amerikanske Chicago Jim Greene, guitar og vocal, engelske Mandolin Mick Draycott, mandolin og elektrisk guitar, og fynske Dennis kongO Kongstad på washboard.

De tre huserer normalt i det sydlige Spanien hvor de mange derboende englændere elsker deres festlige udgaver af 4 årtiers amerikanske, engelske og irske rock og folk numre. Den utraditionelle instrumentsammensætning hvor Mandolin Mick skifter mellem mandolin og el-guitar, og med washboardet som rytmisk baggrund giver trioen nogle helt egne musikalske udtryk. Men samtidigt vil de fleste numre være genkendelige for musikelskere. Chicago Jim, hvis søster i øvrigt har boet i Danmark i en årrække, ynder mellem numrene at kommunikere med publikum om stort og småt.

Det gennemrutinerede Odenseanske rockband Papas optræder efterfølgende og aftenen afsluttes med et jamsæt hvor musikerne sammen med indbudte gæster jammer. Papas er bl.a. kendt for deres medrivende danserock. Koncerterne på Mødecenter Odense arrangeres af Kulturforeningen Grønkul i samarbejde med SkibhusForums event-og fællesspisegruppe.

Det hele indledes med en lækker buffet kl. 18.
Musikken starter kl. 20.

Billetter Koncert og buffet fra kl. 18.00 (dørene åbnes kl. 17.30) koster 249 kr. per person.Koncert fra kl. 20.00 (dørene åbnes kl. 19.30) koster 100 kr. per person

Der er lagt op til en hyggelig rockaften, hvor der både er god mad, plads til at snakke med dem man kender og dem man ikke kender, og så få fyldt ørerne og sjælen med god rock-, blues-og folkemusik.

 BILLET HER

Detaljer

Dato:
april 5
Tidspunkt:
17:30
Hjemmeside:
www.place2book.com/da/list/EM7381Så

Sted

Mødecenter Odense
Buchwaldsgade 48
Odense, 5000
+ Google Maps
Telefon:
66 14 11 11
Hjemmeside:
www.moedecenter.dk