Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Jesper Vollmer – Livets skæbne og kongehuset indefra

april 26. 19:00 - 21:00

Kom til spændende foredrag med Jesper Vollmer.

Foredrag med Jesper Vollmer – Livets skæbne og Kongehuset indefra Jeg lever – tro, håb og hårdt arbejde: Jesper Vollmer fortæller om sin ulykke hvor han brækkede nakken. Jesper Vollmer Heick har om nogen stået helt ude på kanten af livet. På en familieferie i Thailand i 2015 blev den sidste svømmetur skæbnesvanger for Jesper. Et hovedspring bevirkede at han brækkede nakken. På et splitsekund var Jespers liv ændret på drastisk vis. Kun skæbnen og en indædt tro på livet, gjorde at Jesper ikke endte i en rullestol. Man får pludseligt helt andre prioriteter og ændre sit livssyn radikalt, når ens livsgrundlag pludselig ændres. Heldigvis er det de færreste forundt at have en sådan ”nærved oplevelse”. Men det havde Jesper og det er bl.a. det han fortæller om i sit livsbekræftende foredrag ”Jeg lever”. Hvad det er som sker med en, når alt ændres og man må begynde helt forfra med alt. Hvilke indre kræfter kan man fremtrylle og hvordan kan man komme tilbage/videre i tilværelsen? Hvad betyder familie, kærlighed, socialt samvær, penge?

 

Jesper Vollmer som køkkenchef i Kongehuset: Inden ulykken var Jesper køkkenchef for Regentparret. Jesper holder nu også et spændende foredrag om sine 10 år i det kongelige køkken. Hvordan er det at komme ind fra siden og skulle overtage et køkken med mange hundrede års traditioner? Hvilke arbejdsrutiner er der, og hvor svært er det at ændre og præge et så traditionelt hus, der jo på en gang er fuld at traditioner, men samtidig er en moderne arbejdsplads, der følger med tiden. Efter HKH Prins Henriks død, giver Jesper bl.a. et mere nuanceret billede af Hoffet. Jesper kunne ikke fortsætte sit arbejde i Kongehuset, men fik nu til gengæld mulighed for at kunne udleve en livsdrøm, om at være selvstændig. Det gør han så sammen med sin hustru Annette, hvor de på Bornholm driver Huset Rå, som deres gastronomiske værksted og showroom. De har bl.a. ledelsesgrupper, bestyrelser, tænketanke og lign. igennem til en masse forskellige former for arrangementer. Det være sig seminarer, konferencer, kokkeskoler og generel forkælelse.

For som Jesper siger: “Jeg har et ønske om at inspirerer mennesker til bare at spise lidt bedre. Det behøver hverken at være dyrt eller svært.”

 

BESTIL BILLET


Detaljer

Dato:
april 26
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Hjemmeside:
https://bit.ly/2JAzE82

Arrangør

Mødecenter Odense
Telefon:
66 14 11 11
E-mail:
kontakt@moedecenter.dk
Hjemmeside:
www.Moedecenter.dk

Sted

Mødecenter Odense
Buchwaldsgade 48
Odense, 5000
+ Google Maps
Telefon:
66 14 11 11
Hjemmeside:
www.moedecenter.dk