Aktuelt i huset

Se vores Facebook side her

Søren Kai Christensen udstiller lysinstallationer i Mødecentret Odense, Skibhus 17.48 i maj og juni 2018.

Udstillingen er åben i dagtimerne ml. klokken 8 og 16.

Søren Kai Christensen er født i 1944 og uddannet sociolog. Har siden arbejdet som forsker, fuldmægtig, uddannelseskonsulent, højskolelærer, seminarierektor, udviklingskonsulent og kunstner.

I de seneste 30 år har Søren Kai Christensen haft et stort antal udstillinger i Danmark og enkelte i Tyskland, Frankrig og Sverige. I 2010 åbnede han Galleri Kais i et gammelt snedkeri
i Odense.

Søren Kai Christensen arbejder med installationer og objekter – genstande, der har en historie genskabes i en ny sammenhæng med en ny historie. Værktøj, træ, metal og andre materialer forenes med lys og udfordrer og provokerer fantasien og æstetikken.

I de sidste par år har jeg fundet gamle glasforme fra glasbrugene i Glasriket i Sydsverige. Et gammelt håndværk glaspusteri er ved at uddø og Orrefors, Kosta, Boda og andre glasbrug henlægger produktionen til Østen. I mine lysinstallationer sætter jeg lys på de gamle glasforme, giver dem et nyt liv, så de kan fortælle en ny historie.


I samme periode udstiller også Lars Hanghøj, født 1960

Uddannet lærer og autodidakt billedkunstner. Maler landskabsinspirerede billeder, typisk i stærke farver med geometriske og organiske mønstre. Billederne er acryl på lærred.Kig endelig forbi og nyd de to kunstneres værker som også kan erhverves.

 

Olfert

Nyt husdyr

Mødecenter Odense har fået et husdyr – en piercet krokodille ved navn Olfert, som står klar til at modtage vores gæster. Tag godt imod ham.